Klikk på ditt lands flagg for å oversette nettstedet

enafsqarhyazeubebgcazh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrglkadeelhtiwhihuisidgaitjakolvltmkmsmtnofaplptrorusrskslesswsvthtrukurvicyyi

Andy bloggmeny (bla nedover for å lese mer)

 • Koble til Andy Wasserman online innhold på LinkTree +

  Kunngjør en ny destinasjonsside for alle mine viktigste, mest oppdaterte og produktive innholdsforbindelser på nettet på LinkTree-plattformen. Dette veldig kule singlelink-konseptet gir alle tilgang til ikke bare min offisielle nettside, men også få kontakt med den nyeste informasjonen på Live Stream-konsertene mine, YouTube-kanalen min, JamBase artist-konsertsiden, Couch-turen min på Bands-In-Town mine BandCamp-album, min George Russell Lydian Chromatic Concept-side, min online musikkskole, mine Google-sider og sosiale medier ikoner for Spotify, Apple Music, YouTube Music, Amazon Music, SoundCloud og Bandcamp. Klikk på dette banneret for å se den nye tilpassede LinkTree-destinasjonssiden: Her er et skjermbilde av LinkTree-destinasjonssiden. Legg merke til LinkTree-ikonkoblingene som flyter mellom brances på et tre, med en gammel marokkansk hengelampe i en bakgrunnsvideo. Det er det du kaller et ekte Link Tree! #linktree, #andywassermanlinktree, #musicalartistandywasserman, #andywassermanmusic,... se mer
 • Andy Wasserman Couch Tour Livestream søndagskonsertbegivenheter nå på JamBase +

  Jeg er glad for å kunngjøre at min LYTTENDE OPPLEVELSE Live Stream Solo Piano ukentlige konserter nå er stolt oppført på JAMBASE, en stor online musikkarrangementsplattform og nyhetsportal med live musikk og festivaler med fokus på Jam Bands. Som en livslang, profesjonell utøvende Contemporary Jazz pianist / komponist som er dypt inne i improvisasjon, jammin 'er det musikkartistikken min handler om. Det er det jeg elsker å gjøre mer enn noe annet! JamBase er sterkt forpliktet til å støtte og utvide livemusikksamfunnet av lyttere. Organisasjonen deres mener levende musikk virkelig kan forandre verden! De er dedikert til å kanalisere kraften til positiv sosial og miljømessig handling. JamBase graverer musikk av ekte substans og karakter, med sikte på å markedsføre den overalt. Sjekk ut programplanen på min offisielle JamBase Artist / Band-side HER. En artikkel om min "Couch Tour" dukket opp på JamBase-nettstedet på Earth Day - April... se mer
 • PEREGRINATION nytt album av Andy Wasserman solo piano Contemporary Jazz originale komposisjoner +

  Jeg er ydmyk og beæret over å dele mitt siste album med deg - min 20. albumutgivelse siden 1995 - med tittelen "Peregrination." Albumtittelen hyller reiseløpet, den veien du tar på en reise, til og med en pilegrimsreise - innenfor og uten. Disse originale komposisjonene for solo piano presenteres i Contemporary Jazz-sjangeren, fremført for å følge lytteren på deres indre reise, en mystisk og magnetisk pilegrimsreise til hjertet. Improvisasjonene er bygget på et grunnlag av mine fire tiår med arbeidet som redaksjonell assistent og sertifisert instruksjon av George Russells Lydian Chromatic Concept of Tonal Organization. Måtte denne nye musikken gi deg glede uansett hvilken reise du er på, og vibrere i hjertet ditt slik at den åpnes, mykner og blir lettere enn en fjær. Musikk for blomstrende hjerter! Rull nedover dette lange innlegget for lenker til alt dette albumet... se mer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
> <

Gjennomgang av Andy Wasserman Benefit Live Stream-konsert 21. november 2020

Her er en anmeldelse lagt ut på Facebook fra den siste helgens Live Stream Concert Fundraiser til fordel for Sussex County Food Coop:

DETTE VAR TRANSFORMATIV! En redaksjonell merknad:

I går var vi vert for en nydelig konsert av Andy Wasserman, og jeg må bare si at en fantastisk ting skjedde. Jeg tok en time å bare "BE" og slappe av og nyte showet. Ikke bare musikken, men hvordan musikken fikk meg til å føle meg. Det var avslappende og en nesten åndelig opplevelse da jeg satte av en time til meg selv for å nyte dette. Kanskje det er fordi det har vært så travelt noen måneder, og det har vært så mye på spill det siste året. Uansett årsak, oppfordrer jeg dere alle til å ta et øyeblikk og bruke det på deg selv.

Hvis du er så tilbøyelig, har du muligheten til å se konserten i går da Andy legger den opp på siden sin og tar imot donasjoner på vegne av Sussex County Food Co-op, til midnatt i kveld, 11. Ta deg tid til å lytte, så får du se hva jeg mener. Selv om du ikke planlegger å bli i hele timen, er jeg sikker på at når du begynner, vil du ikke at det skal ta slutt.

I tillegg har Andy utvidet tilbudet sitt hvis noen vil legge ut en sikker donasjon til Food Co-op via nettsiden hans, donasjonsknappen over streamingvideoen vil være aktiv til midnatt i kveld. Så vær så snill å donere hvis du kan. Alle donasjoner går til å hjelpe samarbeidet, like mange små bedrifter har gjennomgått utrolige økonomiske vanskeligheter som et resultat av Covid-krisen ..

Jeg er nå en fan av vår elskede Mr. Wasserman, og planlegger å delta på hans ukentlige sendinger. Og jeg oppfordrer deg til å finne noe og vie minst en time for deg selv med alt kaoset våre dager ser ut til å holde i disse dager.

Jeg anbefaler Andys musikk som kanal, men uansett hva du velger, sett av den tiden til deg selv.

Takk Andy, for å minne meg om å ta et øyeblikk for å nyte musikkglede.

Her er en direkte lenke til gårsdagens sending (se lenke nedenfor). Forestillingen vil spille i sin helhet slik den ble sendt i går kveld. Takk for at du hørte folk. Nyt!

~ innsendt av Ruth Cruz

KLIKK HER FOR Å SE HELE KONSERTEN PÅ ANDY WASSERMANS VIMEO-KANAL


Klikk på TRACK-knappen for å få aktuelle og kommende live streamkonsertoppdateringer for Andy Wasserman musikkbegivenheter på Bands-In-Town


LENKER PÅ ANDYWASSERMAN.COM FOR MER INFORMASJON OM SINE TILPASSEDE KONSERTER FOR FUNDRAISERS OG VELDIGHETSFORDELER

https://andywasserman.com/piano/live-stream-concerts

https://andywasserman.com/piano/buy-custom-concerts#andywassermanlivestream konserter, #andywassermanpiano, #benefitconcerts, #fundraiserconcert, #sussexcountyfoodcoop