Klikk på ditt lands flagg for å oversette nettstedet

enafsqarhyazeubebgcazh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrglkadeelhtiwhihuisidgaitjakolvltmkmsmtnofaplptrorusrskslesswsvthtrukurvicyyi

Andy bloggmeny (bla nedover for å lese mer)

 • LIVESTREAM KONSERTOPPDATERING Jambase Couch Tour sommer høst 2021 datoer +

  Fra og med 1. august 2021 med min 60. konsistent ukentlige livestream -konsert, fortsetter "Listening Experience" Couch Tour solo piano Sunday Jazz Jam -programmet jeg presenterer for et globalt publikum å kringkaste ny original musikk i løpet av august, september og oktober 2021. Skrevet den Arrangementene faktureres som Jambase så vel som andre konsertlokale: Andy Wasserman COUCH TOUR Livestream: Solo Piano - Sunday Jazz Jam HENDELSESBESKRIVELSE: Bli med, bli med på de fulle vibene og la denne LIVE Jammin -musikken forynge deg! Se musikalartist og sertifisert Lydian Chromatic Concept -lærer Andy Wasserman Live Stream "Couch Tour" -konsert - denne søndagen kl. 7:00 Eastern/4:00 Pacific. Nyt den inspirerende "Lytteopplevelsen" - et solopiano -program med ferske, helt nye, originale komposisjoner og improvisasjoner fremført på et vakkert Steinway flygel fra 1924 GRATIS: ingen registrering, billetter eller pålogging kreves! Gå til min live stream -spiller PÅ DENNE LINKEN for å få tilgang til konserten... Les mer
 • Koble til Andy Wasserman online innhold på LinkTree +

  Kunngjør en ny destinasjonsside for alle mine viktigste, mest oppdaterte og produktive innholdsforbindelser på nettet på LinkTree-plattformen. Dette veldig kule singlelink-konseptet gir alle tilgang til ikke bare min offisielle nettside, men også få kontakt med den nyeste informasjonen på Live Stream-konsertene mine, YouTube-kanalen min, JamBase artist-konsertsiden, Couch-turen min på Bands-In-Town mine BandCamp-album, min George Russell Lydian Chromatic Concept-side, min online musikkskole, mine Google-sider og sosiale medier ikoner for Spotify, Apple Music, YouTube Music, Amazon Music, SoundCloud og Bandcamp. Klikk på dette banneret for å se den nye tilpassede LinkTree-destinasjonssiden: Her er et skjermbilde av LinkTree-destinasjonssiden. Legg merke til LinkTree-ikonkoblingene som flyter mellom brances på et tre, med en gammel marokkansk hengelampe i en bakgrunnsvideo. Det er det du kaller et ekte Link Tree! #linktree, #andywassermanlinktree, #musicalartistandywasserman, #andywassermanmusic,... Les mer
 • Andy Wasserman Couch Tour Livestream søndagskonsertbegivenheter nå på JamBase +

  Jeg er glad for å kunngjøre at min LYTTENDE OPPLEVELSE Live Stream Solo Piano ukentlige konserter nå er stolt oppført på JAMBASE, en stor online musikkarrangementsplattform og nyhetsportal med live musikk og festivaler med fokus på Jam Bands. Som en livslang, profesjonell utøvende Contemporary Jazz pianist / komponist som er dypt inne i improvisasjon, jammin 'er det musikkartistikken min handler om. Det er det jeg elsker å gjøre mer enn noe annet! JamBase er sterkt forpliktet til å støtte og utvide livemusikksamfunnet av lyttere. Organisasjonen deres mener levende musikk virkelig kan forandre verden! De er dedikert til å kanalisere kraften til positiv sosial og miljømessig handling. JamBase graverer musikk av ekte substans og karakter, med sikte på å markedsføre den overalt. Sjekk ut programplanen på min offisielle JamBase Artist / Band-side HER. En artikkel om min "Couch Tour" dukket opp på JamBase-nettstedet på Earth Day - April... Les mer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
> <

Ny videoutslipp: 25 albumomslag i Art Gallery Tour

Du kan nå ta en virvelvindstur gjennom et virtuelt kunstgalleri som viser mitt eget albumomslagskunstverk. Jeg bruker programvare for grafisk design for å designe og illustrere alle kunstverk som er laget for utgivelsene til musikkalbumet mitt. Videoen kan sees på mine Vimeo- og YouTube-kanaler, så vel som på dette nettstedet. Videolydsporet er selvfølgelig meg fast på "Broadway Boogie Woogie"solo pianokomposisjon, lånt fra min"Andy Wasserman spiller The Blues, Volume One"album.

Denne fantastiske videoen ble laget med en vakker Adobe AfterEffects-mal av Patrick Doyle, webansvarlig for dette nettstedet. Sjekk porteføljen og nettstedet hans på denne lenken: thenashvillewebmaster.com/

Dette galleriet viser 25 nylige albumomslag som inkluderer både utgitte og ennå ikke utgitte album. Du kan prøve og forhåndsvise de siste albumene og albumgrafikkene på Bandcamp her: andywasserman.bandcamp.com/

Andy Wasserman Galleri Tur Video Miniatyrbilde Tekst Web

Du kan se videoen i dette blogginnlegget, eller sjekke den på min Vimeo side på denne lenken: https://vimeo.com/andywasserman/album-cover-art-gallery

Og du kan se det på min offisielle YOUTUBE kanal på denne lenken: https://www.youtube.com/watch?v=UlFrtfivaEM

Mer informasjon om TransMedia Sound & Music-plateselskapet som jeg produserer disse omslagene sammen med andre lyd / video / grafiske produksjonsprosjekter, klikk på denne lenken: andywasserman.com/listen/transmedia-sound-music


Klikk på TRACK-knappen for å få aktuelle og kommende live streamkonsertoppdateringer for Andy Wasserman musikkbegivenheter på Bands-In-Town


Se videoen her og håper du liker Art Gallery Tour. Husk å se i øvre høyre hjørne etter "call-out" -koblinger til musikken fra hvert albumomslag!