Klikk på ditt lands flagg for å oversette nettstedet

enafsqarhyazeubebgcazh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrglkadeelhtiwhihuisidgaitjakolvltmkmsmtnofaplptrorusrskslesswsvthtrukurvicyyi

Andy bloggmeny (bla nedover for å lese mer)

 • "SoundCloud Pro" -anmeldelse 2020: MY SENTE SOLO PIANO-OPPTAKER STJERNER NÅ MUSIKK PÅ SOUNDCLOUD PRO PLATFORM +

  Det er med stor glede jeg er glad for å dele med fansen min, YouTube-seere, live stream konsertpublikum, mine online studenter og alle besøkende på mitt offisielle nettsted at noe av den originale musikken min for solo piano nå streamer på SoundCloud Pro. SoundCloud Pro-plattformen tilbyr et bredt utvalg av svært nyttige funksjoner som gir den kreative musikalartisten en plattform for å nå et globalt publikum. Med mitt nye medlemskap og opplastinger på SoundCloud Pro kan jeg laste opp ubegrensede timer med alle typer lyd i WAV-filformat av høy kvalitet. Det lar meg distribuere og tjene penger på deres Repost-tjeneste uten ekstra kostnad. Jeg har utrolig detaljert sanntidsinnsikt for analyse i dashbordet som viser avspillinger, likes, reposts, kommentarer og nedlastinger, topp lyttere, land og byer, avspillinger etter nettsted, RSS og tredjepartsapper jeg kan planlegge musikkalbumet mitt slipper og deler dem... Les mer
 • FILEMAIL ANMELDELSE 2020: Den raskeste filoverføringskytjenesten jeg har funnet, og det perfekte valget for musikere og musikkpedagoger som trenger å sende og motta store lyd- og videofiler i alle størrelser +

  Etter omfattende undersøkelser og sammenligninger med de største online selskapene som lar folk laste opp og laste ned store filer, har jeg kommet til den faste konklusjonen at FileMail er den beste av mange grunner, spesielt fordi den ikke har noen grense for filstørrelse grunnleggende gratisversjon) og har et solid skrivebordsverktøy for offlineopplasting med hastigheter opptil 20 ganger raskere enn andre nettleseroverføringssider. Å undervise på nettet, lage musikkvideoer og legge ut WAV-filer krever deling av veldig store filer. Etter mange måneders bruk blir jeg solgt på Filemail. For å si det enkelt, fungerer Filemail perfekt med alle funksjonene en musiker og musikkpedagog noensinne vil trenge. Grensesnittet er glatt, enkelt og rett frem. Jeg har aldri hatt problemer eller mislykkede opplastinger når jeg startet med gratisversjonen, som var robust nok til å holde meg i gang med hele min største fil... Les mer
 • KOMMER SNART: lanseringen av de nye PODCAST-programmene mine på Buzzsprout +

  Det er med stor glede jeg er glad for å dele med mine venner, studenter, fans, YouTube-seere, live stream konsertmedlemmer og alle besøkende på mitt offisielle nettsted som jeg for tiden jobber med den kommende lanseringen med en serie ukentlige podcaster på Buzzsprout-plattformen. Den første podcasten jeg skal lansere handler om pianoet, sentrum og hjertet i mitt livs arbeid som en profesjonell musikalartist på heltid. Den har tittelen "Solo Piano Artistry - Andy Wasserman" og vil inneholde moderne, moderne, jazz- og bluesgenrer av all original musikk, komponert, arrangert, fremført, spilt inn og produsert av meg gjennom mitt produksjonsselskap TransMedia Sound and Music. Hver ukentlige episode vil inneholde valg fra de nåværende albumutgivelsene mine på Bandcamp fra forskjellige temaer og sjangre, med forklaringer og historier om hvordan disse originale solo-pianostykkene er skapt ut fra et kunstnerisk synspunkt. Musikale tips og kommentarer... Les mer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
> <

KOMMER SNART: lanseringen av de nye PODCAST-programmene mine på Buzzsprout

Det er med stor glede jeg er glad for å dele med vennene mine, studenter, fans, YouTube-seere, live stream konsert publikum medlemmer og alle besøkende på mitt offisielle nettsted som jeg for tiden jobber med den kommende lanseringen med en serie ukentlige podcaster på Buzzsprout-plattformen.

Den første podcasten jeg skal lansere handler om pianoet, sentrum og hjertet i mitt livs arbeid som en profesjonell musikalartist på heltid. Den har tittelen "Solo Piano Artistry - Andy Wasserman" og vil inneholde moderne, moderne, jazz- og bluesgenrer av all original musikk, komponert, arrangert, fremført, spilt inn og produsert av meg gjennom mitt produksjonsselskap. TransMedia lyd og musikk.

Hver ukentlige episode vil inneholde valg fra de nåværende albumutgivelsene mine Korpsleir fra forskjellige temaer og sjangre, med forklaringer og historier om hvordan disse originale solo-pianostykkene er skapt ut fra et kunstnerisk synspunkt. Musikktips og kommentarer om pianospill vil gi podcastlytterne større musikalsk forståelse.

Her er kunstverket for min kommende "Solo Piano Artistry" podcast-serie

Andy Wasserman Podcast Solo Piano Artistry

Jeg har ambisiøse planer om å legge til flere serier i min Buzzsprout podcast-tilbud i fremtiden basert på kunst-i-utdanningens "worldbeat" -siden av mitt livsverk innen musikk, så vel som George Russells teori om tonal tyngdekraft. Fra nå av er arbeidstitlene og beskrivelsene som følger:

MUSIKK: ENHETENS STEMME
Utforske hemmelighetene innenfor historiens skjulte betydninger gjennom den universelle kraften til musikk fra hele verden. Forbindelser mellom språk og lyd oppleves ved å oppdage hvordan forskjellige kulturer kommuniserer og vever de fire elementene rytme, melodi, harmoni og form. Hensikten og målet med dette programmet er å la lyttere få kontakt med temaer om enhet, kulturell toleranse og global forståelse.

SLÅ AV DEN BLÅ PLANETEN
Alle ting rytmisk! Fokus for denne podcasten vil være perkusjonsinstrumenter og min undervisningsmetode for et levende språk for rytmisk studie med tittelen "Beats-Speak" - tidtakerkoden. For trommeslageren inni alle. Vi vil utforske mange sjangre, rytmiske tradisjoner og trommer i massevis i denne morsomme, underholdende og informative podcasten.

GEORGE RUSSELLS KUNST OG VITENSKAP OM TONAL GRAVITET
En podcast ment å introdusere, avklare og hjelpe til med å forklare de grunnleggende forskriftene som er gitt av Maestro Russells Lydian Chromatic Concept of Tonal Organization (LCC eller LCCOTO) for alle - musikere eller ikke-musikere - som vil lære mer om hva musikken i seg selv forteller oss om sin egen, selvorganiserte enhet. "Konseptet" gir oss muligheten til å koble oss til et åpent, pan-stilistisk grunnlag der nivåer av tonalt tyngdekraft fungerer som primære, integrerte bevegelige krefter i musikken.

Denne podcasten vil bidra til å opprettholde integriteten, ektheten og renheten til George Russells livsverk ved å dedikere overføringen av dens uvurderlige innovasjon eksplisitt slik Russell hadde tenkt at den skulle deles - og dermed respektere og hedre hans monumentale arv for fremtidige generasjoner. Jeg vil ta med alt jeg har lært til denne nye podcasten som noen som har gitt private leksjoner i LCCOTO siden 1982 da jeg fikk sertifisering som LCC-instruktør direkte av George Russell, samt den berikende og ydmyke opplevelsen jeg fikk som hans redaksjonell assistent fra 1980 til Maestros bortgang i 2009.

Føl deg fri til å KONTAKT MEG med forslag eller forespørsler om emner, spørsmål eller temaer for podcastepisoder. Jeg vil gjerne komme med innspill og delta i å gjøre disse podcastene meningsfylte, spennende og morsomme for alle.

LENKER TIL ANDRE SIDER PÅ AW.COM

https://andywasserman.com/
https://andywasserman.com/piano
https://andywasserman.com/arts-in-ed
https://andywasserman.com/arts-in-ed/world-music-experience
https://andywasserman.com/arts-in-ed/holistic-music-healing
https://andywasserman.com/videos
https://andywasserman.com/music-theory/george-russell-s-lydian-chromatic-concept
https://andywasserman.com/private-lessons/realtime-online-lessons

#AndyWassermanpodcast, #SoloPianoArtistryPodcast, #musicthevoiceofunity, #beatoftheblueplanet, #GeorgeRussell, #LydianChromaticConcept, #TonalGravity, #LCCOTO