Klikk på ditt lands flagg for å oversette nettstedet

enafsqarhyazeubebgcazh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrglkadeelhtiwhihuisidgaitjakolvltmkmsmtnofaplptrorusrskslesswsvthtrukurvicyyi

Andy bloggmeny (bla nedover for å lese mer)

 • "SoundCloud Pro" -anmeldelse 2020: MY SENTE SOLO PIANO-OPPTAKER STJERNER NÅ MUSIKK PÅ SOUNDCLOUD PRO PLATFORM +

  Det er med stor glede jeg er glad for å dele med fansen min, YouTube-seere, live stream konsertpublikum, mine online studenter og alle besøkende på mitt offisielle nettsted at noe av den originale musikken min for solo piano nå streamer på SoundCloud Pro. SoundCloud Pro-plattformen tilbyr et bredt utvalg av svært nyttige funksjoner som gir den kreative musikalartisten en plattform for å nå et globalt publikum. Med mitt nye medlemskap og opplastinger på SoundCloud Pro kan jeg laste opp ubegrensede timer med alle typer lyd i WAV-filformat av høy kvalitet. Det lar meg distribuere og tjene penger på deres Repost-tjeneste uten ekstra kostnad. Jeg har utrolig detaljert sanntidsinnsikt for analyse i dashbordet som viser avspillinger, likes, reposts, kommentarer og nedlastinger, topp lyttere, land og byer, avspillinger etter nettsted, RSS og tredjepartsapper jeg kan planlegge musikkalbumet mitt slipper og deler dem... Les mer
 • FILEMAIL ANMELDELSE 2020: Den raskeste filoverføringskytjenesten jeg har funnet, og det perfekte valget for musikere og musikkpedagoger som trenger å sende og motta store lyd- og videofiler i alle størrelser +

  Etter omfattende undersøkelser og sammenligninger med de største online selskapene som lar folk laste opp og laste ned store filer, har jeg kommet til den faste konklusjonen at FileMail er den beste av mange grunner, spesielt fordi den ikke har noen grense for filstørrelse grunnleggende gratisversjon) og har et solid skrivebordsverktøy for offlineopplasting med hastigheter opptil 20 ganger raskere enn andre nettleseroverføringssider. Å undervise på nettet, lage musikkvideoer og legge ut WAV-filer krever deling av veldig store filer. Etter mange måneders bruk blir jeg solgt på Filemail. For å si det enkelt, fungerer Filemail perfekt med alle funksjonene en musiker og musikkpedagog noensinne vil trenge. Grensesnittet er glatt, enkelt og rett frem. Jeg har aldri hatt problemer eller mislykkede opplastinger når jeg startet med gratisversjonen, som var robust nok til å holde meg i gang med hele min største fil... Les mer
 • KOMMER SNART: lanseringen av de nye PODCAST-programmene mine på Buzzsprout +

  Det er med stor glede jeg er glad for å dele med mine venner, studenter, fans, YouTube-seere, live stream konsertmedlemmer og alle besøkende på mitt offisielle nettsted som jeg for tiden jobber med den kommende lanseringen med en serie ukentlige podcaster på Buzzsprout-plattformen. Den første podcasten jeg skal lansere handler om pianoet, sentrum og hjertet i mitt livs arbeid som en profesjonell musikalartist på heltid. Den har tittelen "Solo Piano Artistry - Andy Wasserman" og vil inneholde moderne, moderne, jazz- og bluesgenrer av all original musikk, komponert, arrangert, fremført, spilt inn og produsert av meg gjennom mitt produksjonsselskap TransMedia Sound and Music. Hver ukentlige episode vil inneholde valg fra de nåværende albumutgivelsene mine på Bandcamp fra forskjellige temaer og sjangre, med forklaringer og historier om hvordan disse originale solo-pianostykkene er skapt ut fra et kunstnerisk synspunkt. Musikale tips og kommentarer... Les mer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
> <

Streamhoster gjennomgang 2020: hands-down den beste livestream-hostingtjenesten som er tilgjengelig i 2020!

Live-streamingtjenesten STREAMHOSTER ble foreslått for meg av Webmaster Extraordinaire Patrick Doyle, Nashville Webmaster som det beste alternativet for mine nye vanlige søndag kveld live stream-arrangementer. Etter å ha lansert denne nye konsertserien fra nettstedet mitt, ble jeg blåst bort av kvaliteten, profesjonaliteten og teknisk støtte som tilbys av denne topptjenesten.

Som du kan se av den arkivert spillelisten på dette nettstedet LiveStream-side resultatene har vært spektakulære. Michael Barsoumian, presidenten for Streamhoster, gikk utover call of duty for å hjelpe meg med min unike konfigurasjon som krevde en maskinvarekoder og mobil hotspot for å gi sendingen. Ved å finpusse spesifikasjonene og teste dem om og om igjen, fant han balansen mellom en pålitelig strøm med min begrensede internettbåndbredde og den beste lyd- og videokvaliteten som mulig. Jeg kunne ikke være lykkeligere med livestrømmen og ekstremt takknemlig for Michaels ekspertise, tålmodighet og flid.

Litt informasjon om deres omfattende tjenester:
Tjenesten deres lar deg legge inn på ethvert nettsted med alternativer for å laste ned og ha reklame med simulcast og re-streaming til enhver tjeneste, inkludert Facebook Live, YouTube Live, Twitter / Periscope, Twitch og mer.

Ved å lage TV-kanaler fra Roku og Fire lar Streamhoster deg nå millioner av seere på de mest populære TV-plattformene.

De har et globalt akselerert nettverk optimalisert for ytelse og resulterer i pålitelig visning. Deres live skyopptak gir livestrømmen din en øyeblikkelig arkiv-spilleliste som kan vises etter live-hendelsen automatisk. Stikkord lar deg kategorisere strømmer etter spesifikasjonene.

Hvis du er ute etter live-annonsering, markedsfører Streamhoster annonsepauser, støtfangere og forhåndsrullalternativer for å kommunisere markedsføringsmeldingene dine eller tjene penger på live stream-arrangementer.

Du trenger ikke lete lenger i søket ditt etter det beste live streaming selskapet. Jeg støtter arbeidet deres helhjertet og foreslår at du ringer dem på 800-434-7055 og gi dem min høyeste anbefaling!

LENKER TIL ANDRE SIDER PÅ AW.COM

https://andywasserman.com/piano/live-stream-concerts
https://andywasserman.com/piano
https://andywasserman.com/private-lessons/realtime-online-lessons
https://andywasserman.com/private-lessons/testimonials
https://andywasserman.com/videos

#livestream, #streamhoster, #livestreamconcerts, #livestreammusic