Klikk på ditt lands flagg for å oversette nettstedet

enafsqarhyazeubebgcazh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrglkadeelhtiwhihuisidgaitjakolvltmkmsmtnofaplptrorusrskslesswsvthtrukurvicyyi

Andy bloggmeny (bla nedover for å lese mer)

 • Koble til Andy Wasserman online innhold på LinkTree +

  Kunngjør en ny destinasjonsside for alle mine viktigste, mest oppdaterte og produktive innholdsforbindelser på nettet på LinkTree-plattformen. Dette veldig kule singlelink-konseptet gir alle tilgang til ikke bare min offisielle nettside, men også få kontakt med den nyeste informasjonen på Live Stream-konsertene mine, YouTube-kanalen min, JamBase artist-konsertsiden, Couch-turen min på Bands-In-Town mine BandCamp-album, min George Russell Lydian Chromatic Concept-side, min online musikkskole, mine Google-sider og sosiale medier ikoner for Spotify, Apple Music, YouTube Music, Amazon Music, SoundCloud og Bandcamp. Klikk på dette banneret for å se den nye tilpassede LinkTree-destinasjonssiden: Her er et skjermbilde av LinkTree-destinasjonssiden. Legg merke til LinkTree-ikonkoblingene som flyter mellom brances på et tre, med en gammel marokkansk hengelampe i en bakgrunnsvideo. Det er det du kaller et ekte Link Tree! #linktree, #andywassermanlinktree, #musicalartistandywasserman, #andywassermanmusic,... se mer
 • Andy Wasserman Couch Tour Livestream søndagskonsertbegivenheter nå på JamBase +

  Jeg er glad for å kunngjøre at min LYTTENDE OPPLEVELSE Live Stream Solo Piano ukentlige konserter nå er stolt oppført på JAMBASE, en stor online musikkarrangementsplattform og nyhetsportal med live musikk og festivaler med fokus på Jam Bands. Som en livslang, profesjonell utøvende Contemporary Jazz pianist / komponist som er dypt inne i improvisasjon, jammin 'er det musikkartistikken min handler om. Det er det jeg elsker å gjøre mer enn noe annet! JamBase er sterkt forpliktet til å støtte og utvide livemusikksamfunnet av lyttere. Organisasjonen deres mener levende musikk virkelig kan forandre verden! De er dedikert til å kanalisere kraften til positiv sosial og miljømessig handling. JamBase graverer musikk av ekte substans og karakter, med sikte på å markedsføre den overalt. Sjekk ut programplanen på min offisielle JamBase Artist / Band-side HER. En artikkel om min "Couch Tour" dukket opp på JamBase-nettstedet på Earth Day - April... se mer
 • PEREGRINATION nytt album av Andy Wasserman solo piano Contemporary Jazz originale komposisjoner +

  Jeg er ydmyk og beæret over å dele mitt siste album med deg - min 20. albumutgivelse siden 1995 - med tittelen "Peregrination." Albumtittelen hyller reiseløpet, den veien du tar på en reise, til og med en pilegrimsreise - innenfor og uten. Disse originale komposisjonene for solo piano presenteres i Contemporary Jazz-sjangeren, fremført for å følge lytteren på deres indre reise, en mystisk og magnetisk pilegrimsreise til hjertet. Improvisasjonene er bygget på et grunnlag av mine fire tiår med arbeidet som redaksjonell assistent og sertifisert instruksjon av George Russells Lydian Chromatic Concept of Tonal Organization. Måtte denne nye musikken gi deg glede uansett hvilken reise du er på, og vibrere i hjertet ditt slik at den åpnes, mykner og blir lettere enn en fjær. Musikk for blomstrende hjerter! Rull nedover dette lange innlegget for lenker til alt dette albumet... se mer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
> <

AWW Whiteboard Review 2020: gratis Whiteboard online kan være veldig nyttig når du trenger å skrive eller tegne et musikalsk eksempel fra bunnen av under en online, interaktiv live privatmusikk-leksjon

For de private musikktimelærerne som ikke er kjent med hva en online tavle er og hvordan det kan være nyttig for deg, er det ganske enkelt et tomt hvitt område med kommentarverktøy for tekst, linjer og figurer som lar deg skrive og tegne innholdet ditt i sanntid for studentene dine mens du deler skjermen.

Etter å ha sjekket ut de fem beste tavlene på nettet, bestemte jeg meg for å bruke AWW Whiteboard og har vært veldig fornøyd med det. Jeg synes det er nyttig og mest nyttig når jeg prøver å illustrere harmonisk analyse, tilpassede diagrammer, akkordendringer i løpet av leksjonen.

 

Jeg bruker Basic-versjonen, som er gratis og krever ingen registrering. Det er perfekt til på stedet whiteboard-lapper. Grunnversjonen finner du på denne lenken:

https://awwapp.com/#

AWW tavle-app-nett

Jeg bare åpner den siden i nettleserfanen min og begynner å tavle med de grunnleggende verktøyene på hånden. Det fungerer utmerket og lar meg tegne nesten hva som helst jeg vil med Wacom-tavlepennen.

 

For de online musikklærere som vil ha den fullstendige versjonen, kan du kjøpe Premium-programmet. Du kan registrere deg for en 14-dagers gratis prøveperiode. Etter det er det en månedlig avgift. Du kan finne ut om de robuste Premium-funksjonene på denne lenken:

https://awwapp.com/info/premium-features/

 

Her er en lenke til en video som viser hvordan det fungerer med ganske mange YouTube-videoer:

Introduksjon til dette tavleprogrammet:

https://www.youtube.com/watch?v=kUeZAB2SqxU

 

Slik bruker du verktøylinjen:

https://www.youtube.com/watch?v=WXZstroIuSc

 

Slik bruker du Board-menyen:

https://www.youtube.com/watch?v=IWj4d01M9_Q

 

Skaff deg en tegneenhet som et Wacom-nettbrett (som jeg vil inneholde i et kommende blogginnlegg), så finner du dette tavlen enkel og effektiv for å hjelpe elevene dine i løpet av den private privattimen.

 

LENKER TIL ANDRE SIDER PÅ AW.COM

https://andywasserman.com/piano

https://andywasserman.com/private-lessons

https://andywasserman.com/private-lessons/realtime-online-lessons

https://andywasserman.com/private-lessons/testimonials

https://andywasserman.com/about#onlinemusiclessons, #musicteachersoftware, # whiteboardonline, #heetmusic whiteboard