Klikk på ditt lands flagg for å oversette nettstedet

enafsqarhyazeubebgcazh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrglkadeelhtiwhihuisidgaitjakolvltmkmsmtnofaplptrorusrskslesswsvthtrukurvicyyi

Andy bloggmeny (bla nedover for å lese mer)

 • "SoundCloud Pro" -anmeldelse 2020: MY SENTE SOLO PIANO-OPPTAKER STJERNER NÅ MUSIKK PÅ SOUNDCLOUD PRO PLATFORM +

  Det er med stor glede jeg er glad for å dele med fansen min, YouTube-seere, live stream konsertpublikum, mine online studenter og alle besøkende på mitt offisielle nettsted at noe av den originale musikken min for solo piano nå streamer på SoundCloud Pro. SoundCloud Pro-plattformen tilbyr et bredt utvalg av svært nyttige funksjoner som gir den kreative musikalartisten en plattform for å nå et globalt publikum. Med mitt nye medlemskap og opplastinger på SoundCloud Pro kan jeg laste opp ubegrensede timer med alle typer lyd i WAV-filformat av høy kvalitet. Det lar meg distribuere og tjene penger på deres Repost-tjeneste uten ekstra kostnad. Jeg har utrolig detaljert sanntidsinnsikt for analyse i dashbordet som viser avspillinger, likes, reposts, kommentarer og nedlastinger, topp lyttere, land og byer, avspillinger etter nettsted, RSS og tredjepartsapper jeg kan planlegge musikkalbumet mitt slipper og deler dem... Les mer
 • FILEMAIL ANMELDELSE 2020: Den raskeste filoverføringskytjenesten jeg har funnet, og det perfekte valget for musikere og musikkpedagoger som trenger å sende og motta store lyd- og videofiler i alle størrelser +

  Etter omfattende undersøkelser og sammenligninger med de største online selskapene som lar folk laste opp og laste ned store filer, har jeg kommet til den faste konklusjonen at FileMail er den beste av mange grunner, spesielt fordi den ikke har noen grense for filstørrelse grunnleggende gratisversjon) og har et solid skrivebordsverktøy for offlineopplasting med hastigheter opptil 20 ganger raskere enn andre nettleseroverføringssider. Å undervise på nettet, lage musikkvideoer og legge ut WAV-filer krever deling av veldig store filer. Etter mange måneders bruk blir jeg solgt på Filemail. For å si det enkelt, fungerer Filemail perfekt med alle funksjonene en musiker og musikkpedagog noensinne vil trenge. Grensesnittet er glatt, enkelt og rett frem. Jeg har aldri hatt problemer eller mislykkede opplastinger når jeg startet med gratisversjonen, som var robust nok til å holde meg i gang med hele min største fil... Les mer
 • KOMMER SNART: lanseringen av de nye PODCAST-programmene mine på Buzzsprout +

  Det er med stor glede jeg er glad for å dele med mine venner, studenter, fans, YouTube-seere, live stream konsertmedlemmer og alle besøkende på mitt offisielle nettsted som jeg for tiden jobber med den kommende lanseringen med en serie ukentlige podcaster på Buzzsprout-plattformen. Den første podcasten jeg skal lansere handler om pianoet, sentrum og hjertet i mitt livs arbeid som en profesjonell musikalartist på heltid. Den har tittelen "Solo Piano Artistry - Andy Wasserman" og vil inneholde moderne, moderne, jazz- og bluesgenrer av all original musikk, komponert, arrangert, fremført, spilt inn og produsert av meg gjennom mitt produksjonsselskap TransMedia Sound and Music. Hver ukentlige episode vil inneholde valg fra de nåværende albumutgivelsene mine på Bandcamp fra forskjellige temaer og sjangre, med forklaringer og historier om hvordan disse originale solo-pianostykkene er skapt ut fra et kunstnerisk synspunkt. Musikale tips og kommentarer... Les mer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
> <

Zoom Q2n-4k Video Audio Webkamera USB-mikrofon gjennomgang 2020: Det ultimate webkameraet for online musikklærere som gir direkte en-til-en privat leksjon i sanntid via videochat!

Vil du ha det beste av rasen for lyd- og videokvalitet i super høy kvalitet til et prispunkt under $ 250? Dette hi-def videokameraet med innebygd USB-stereomikrofon har alle funksjonene du noen gang trenger på et webkamera!

Zoom Q2n4k webcam online leksjoner foran

Zoom Q2n-4k er annonsert som en "hendig" video- og lydopptak / avspillingsenhet spesielt designet med tanke på musikeren. Men webcam-funksjonen gjør det til det perfekte webkameraet for både video og lyd, enten du er lærer eller student for live private online leksjoner i sanntid via videochat. Det var en spillutveksler for meg, og elevene mine elsker det utvidede synsfeltet som gjør at de kan føle at de er i rommet med meg, ikke bare fokusert på mitt snakkehode eller pianotaster.

Her er en liste over funksjoner og noen spesifikasjoner som angår bruk av webkamera:

 • 150 ° vidvinkelobjektiv av høy kvalitet (f2.8 / 15.2 mm)
 • Innebygde X / Y stereomikrofoner som håndterer lydnivåer opp til 120 dB SPL
 • Kan brukes som frittstående lydopptaker for WAV-filer opp til 24-bit / 96 kHz
 • 5 synsfelt (FOV) innstillinger
 • Color LCD
 • Støtte for tre HD-videomodus: 720p, 1080p og 4K
 • Stereoinngang for bruk med eksterne enheter pluss støtte for plug-in strøm
 • Hodetelefoner / linjenivå for rask lydovervåking
 • USB-grensesnitt for direkteavspilling og dataoverføring
 • Kompatibel med OBS Open Broadcaster Software, Skype, andre streamingapper
 • USB-mikrofonfunksjon (med direkte latensovervåking)
 • Innebygd standard stativfeste

Zoom Q2n4k webkamera online leksjoner tilbakeDette er den direkte lenken til Zoom Official Website for denne fantastiske lyd- og videoopptakeren med webcam og USB mic-modus:

https://zoom-na.com/products/field-video-recording/video-recording/zoom-q2n-4k-handy-video-recorder

Og her er YouTube-introduksjonsvideoer om funksjoner og funksjoner lagt ut av Zoom:

https://www.youtube.com/watch?v=JUmmWJurzwU&feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?v=PdzA8MQUe4M&feature=emb_logo

Jeg anbefaler på det sterkeste at du sjekker dette og skaff deg en hvis og når du er klar til å oppgradere fra det nåværende webkameraet. Hvis ikke for den forbedrede lyden, i det minste for de fem synsfeltinnstillingene som gjør at undervisningsstudioet ditt ser bra ut på den beste kameravisningen. Det er ganske rimelig til $ 220 og fungerer bra. Femstjerners rangering !!!!

Jeg kjøpte min på B&H Photo på denne lenken der de har den på lager fra og med dette, mens de fleste andre webkameraer har restordre. De selger også alt riktig tilbehør du trenger å legge til når du bruker det som videoopptaker og avspillingsenhet:

https://www.bhphotovideo.com/c/product/1441156-REG/zoom_zq2n4k_q2n_4k_video_recorder.html
https://andywasserman.com/private-lessons/realtime-online-lessons
https://andywasserman.com/private-lessons

#onlinelessonwebcam, #pianoteacherwebcam, #videochatwebcam, # 2020bestratedwebcam